Γιατί επιλέξτε picosecond το λέιζερ για να αφαιρέσετε τις δερματοστιξίες;

October 29, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί επιλέξτε picosecond το λέιζερ για να αφαιρέσετε τις δερματοστιξίες;

Λειτουργεί πραγματικά;

Η picosecond μηχανή αφαίρεσης δερματοστιξιών λέιζερ χρησιμοποιεί τους υπερβραχιούς σφυγμούς (ένας τρισεκατομμυριοστός ενός δευτερολέπτου στο μήκος) για να χτυπήσει τη μελανίνη με μια μεγάλη πίεση, η μελανίνη καταστρέφεται στη μικροσκοπική σκόνη όπως τα μόρια. Κατόπιν απορροφημένος και από το σώμα. Είναι ένα γρήγορο και εύκολο μη-χειρουργικό, μη καταπατητικό δέρμα λέιζερ treamtent για το σώμα.

Η αφαίρεση δερματοστιξιών βλάπτει;

Ναι, υπάρχει κάποιος πόνος που συνδέεται όταν κάνει το λέιζερ την επαφή με το δέρμα, αν και picosecond μας η μηχανή αφαίρεσης δερματοστιξιών λέιζερ είναι λιγότερο επίπονη από την παραδοσιακή αφαίρεση δερματοστιξιών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί επιλέξτε picosecond το λέιζερ για να αφαιρέσετε τις δερματοστιξίες;  0

Πόσο καιρό θα πάρει;

Ανάλογα με το χρώμα, τον τύπο, το βάθος, το μέγεθος της δερματοστιξίας, και το σύστημα αφαίρεσης λέιζερ, μπορεί να εξαφανιστεί μέσα τόσο ελάχιστα όπως πέντε επεξεργασίες. Picosecond μας η μηχανή αφαίρεσης δερματοστιξιών λέιζερ απαιτεί λιγότερες επεξεργασίες ότι παραδοσιακή αφαίρεση δερματοστιξιών και είναι αποτελεσματικότερη στην εξάλειψη των επίμονων περιοχών μελανιού.

Θα αφήσετε τα σημάδια;

Συνήθως το ένα τρίτο στο μισό της ενέργειας λέιζερ μπορεί να επιτύχει την επίδραση. Το δέρμα πρόκειται λιγότερο πιθανό να παραγάγει τα σημάδια από τη χαμηλότερη ενεργειακή υποκίνηση.

 

 

Πώς είναι picosecond το λέιζερ διαφορετικό από άλλα συστήματα λέιζερ αφαίρεσης δερματοστιξιών;

picosecond η αφαίρεση δερματοστιξιών λέιζερ χρησιμοποιεί picosecond (τρισεκατομμυριοστός ενός δευτερολέπτου) τη τεχνολογία λέιζερ που είναι 100 φορές γρηγορότερα από την τεχνολογία νανοδευτερολέπτου. Κατά συνέπεια, το picosecond σύστημα λέιζερ χωρίζει τις δερματοστιξίες γρηγορότερα από τα παραδοσιακά λέιζερ και μη-χειρουργικός, μη καταπατητικός. Επιπλέον, picosecond το λέιζερ είναι αποτελεσματικότερο στα επίμονα χρώματα μελανιού (μπλε και πράσινα) και είναι σε θέση να μεταχειριστεί τα καλοκάγαθα τραύματα χρωστικών ουσιών όπως τα καφετιά σημεία.

Είναι λιγότερος επίπονος από την παραδοσιακή αφαίρεση δερματοστιξιών;

Ενώ υπάρχει κάποιος πόνος που συνδέεται με τη διαδικασία, picosecond το λέιζερ είναι λιγότερο επίπονο και απαιτεί τις λιγότερες επισκέψεις από την παραδοσιακή αφαίρεση λέιζερ. Εάν ελαχιστοποιώντας ο πόνος είναι σημαντικός σε σας, αυτό είναι ο τρόπος να πάει.