Τα καλά αποτελέσματα της μηχανής Velashape διαρκούν;

March 8, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα καλά αποτελέσματα της μηχανής Velashape διαρκούν;

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα καλά αποτελέσματα της μηχανής Velashape διαρκούν;  0

Η επεξεργασία VelaShape είναι μια μεγάλη επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να μειώσουν την εμφάνιση του cellulite και την περιφέρεια. Αυτή η μηχανή είναι ασφαλής και μη καταπατητική, και τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν για περίπου τέσσερις έως οκτώ εβδομάδες. Το χρονικό διάστημα που τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας και του τρόπου ζωής του ασθενή. Οι περισσότεροι ιατρικοί επαγγελματίες συστήνουν έξι επεξεργασίες εβδομαδιαίως, με μια σύνοδο κάθε έξι εβδομάδες. Η επεξεργασία Velashape είναι ένα κατάλληλο και προσιτό βαθμολογίας εισαγωγής σώμα που διαμορφώνει τη διαδικασία που θα αφήσει το αίσθημα ασθενών βέβαιο και να αναμείνει με ενδιαφέρον τις επερχόμενες επισκέψεις.

Η επεξεργασία Velashape είναι μια μη καταπατητική ιατρική λύση που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό υπέρυθρου φωτός, ραδιοσυχνότητας, και αναρρόφησης για να περιγράψει το δέρμα και να μειώσει cellulite. Η διαδικασία είναι ασφαλής και έχει αποδειχθεί κλινικά αποτελεσματική. Δεν περιλαμβάνει τη χειρουργική επέμβαση ή άλλες της εισβολής μεθόδους και μπορεί να παρέχει σε σας τα αξιοπρόσεχτα αποτελέσματα. Αυτή η επεξεργασία είναι μια μεγάλη επιλογή για cellulite στους μηρούς, τους γλουτούς, και την περιοχή μηρών.

Η επεξεργασία VelaShape περιλαμβάνει την εφαρμογή μικρού applicator στην αντιμετωπισμένη περιοχή. Η συμπίεση μιας ώθησης ενεργοποιεί το κενό που κοιλαίνει και που τρίβει τα αποτελέσματα της συσκευής. Επιπλέον, η συσκευή εκπέμπει επίσης τις ενέργειες ραδιοσυχνότητας μέσω ενός υπέρυθρου φωτός. Αυτό βοηθά να διαμορφώσει και να αναδιαμορφώσει τον ιστό, με συνέπεια μια ομαλότερη και σταθερή εμφάνιση. Εφ' όσον διατηρεί ο ασθενής έναν υγιή τρόπο ζωής, τα αποτελέσματά τους θα διαρκέσουν για χρόνια.

Η επεξεργασία Velashape περιλαμβάνει έναν συνδυασμό ευγενών φωτός, ραδιοσυχνότητας, και αναρρόφησης για να περιγράψει το δέρμα. Τα αποτελέσματα της επεξεργασίας εξαρτώνται από το μέγεθος και το πάχος του υπερβολικών λίπους και του δέρματος. Η διαδικασία είναι ασφαλής και αποτελεσματική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ποικίλες καλλυντικές διαδικασίες. Τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα διαρκέσουν εφ' όσον διατηρεί ο ασθενής έναν υγιείς τρόπο ζωής και ένα βάρος. Μετά από την επεξεργασία, τα αποτελέσματα θα είναι μόνιμα και θα διαρκέσουν εφ' όσον διατηρεί ο ασθενής τα επιθυμητά αποτελέσματα.

velashape μηχανή

velashape μηχανή

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα καλά αποτελέσματα της μηχανής Velashape διαρκούν;  2

Η μηχανή Velashape δεν είναι μια επεξεργασία λέιζερ. Η μηχανή Velashape είναι μη καταπατητική και είναι ένα μεγάλο εργαλείο για cellulite. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, το VelaShape εφαρμόζεται ήπια στην αντιμετωπισμένη περιοχή. Όταν η ώθηση πιέζεται, ενεργοποιεί το κενό που κοιλαίνει και που τρίβει την επίδραση. Η ενέργεια RF διαπερνά το συνδετικό ιστό και αναγκάζει το βαθιές κολλαγόνο και την ελαστίνη για να συρρικνωθεί.

Το Velashape εναντίον-200 επεξεργασία χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό φωτός και ραδιοσυχνότητας για να περιγράψει το δέρμα. Έχει 4 λαβές επεξεργασιών που εφαρμόζουν ήπια το Velashape στην αντιμετωπισμένη περιοχή. Η ενέργεια RF υποκινεί το μεταβολισμό στο λιπαρό στρώμα, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας το μέγεθος των παχιών κυττάρων. Ενισχύει επίσης την ενδοκυτταρική διάχυση του οξυγόνου στο δέρμα. Τα αποτελέσματά του μπορούν να διαρκέσουν εφ' όσον διατηρεί ο ασθενής τον υγιή τρόπο ζωής τους και διατηρεί ένα υγιές βάρος.

Το Velashape εναντίον-200 χρησιμοποιεί το υπέρυθρο φως και τη ραδιοσυχνότητα για να περιγράψει το δέρμα. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία της χωρίζει τις συνδέσεις μεταξύ των κυττάρων και της επιφάνειας του δέρματος, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας cellulite. Με αυτά τα πλεονεκτήματα, είναι μια μεγάλη επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να μειώσουν την εμφάνιση του cellulite. Η πρώτη επεξεργασία είναι απλή να χρησιμοποιηθεί, και η δεύτερη θα πάρει μόνο μερικές συνόδους για να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα τους.

Το VelaShape εναντίον-200 χρησιμοποιεί την πιό πρόσφατη τεχνολογία blog για να δημιουργήσει μια στοχοθετημένη επεξεργασία. Τέσσερις λαβές επεξεργασίας της σχεδιάζονται για να περιγράψουν το δέρμα χρησιμοποιώντας το υπέρυθρο φως και τη ραδιοσυχνότητα. Αυτές οι τεχνικές είναι ασφαλείς και έχουν αποδειχθεί για να οδηγήσουν στα βελτιωμένα αποτελέσματα για τους ασθενείς. Εάν είστε έτοιμοι να δείτε τα αποτελέσματα, το VelaShape εναντίον-200, μια επαγγελματική μηχανή, μπορεί να είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες σας.

Το Velashape εναντίον-200 μηχανή χρησιμοποιεί το υπέρυθρο φως και τη ραδιοσυχνότητα για να περιγράψει το δέρμα. 4 λαβές επεξεργασίας της παρέχουν την επεξεργασία ακρίβειας για τις διάφορες περιοχές του σώματος. Αυτή η μηχανή μπορεί να στοχεύσει το σε ολόκληρο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της κοιλίας και των μηρών. Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και αποτελεσματική. Μόλις η επεξεργασία είναι πλήρης, το VelaShape εναντίον-200 θα μειώσει την εμφάνιση του cellulite και περιγράφει το δέρμα.

Το VelaShape στοχεύει να βελτιώσει τη γενική εμφάνιση του cellulite και άλλου λίπους στο σώμα με την παράδοση της θερμότητας dermis και τα hypodermis. Αυτή η θερμότητα χρησιμοποιείται για να χωρίσει τις ινώδεις ζώνες και να αυξήσει το μεταβολισμό του σώματος. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, η μηχανή θα παραγάγει το νέο κολλαγόνο και θα συρρικνωθεί τις παχιές αίθουσες. Εκτός από τα οφέλη, VelaShape είναι επίσης ασφαλές και εύχρηστο.