Τι είναι Cryolipolysis;

October 29, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι Cryolipolysis;

Όπως είναι γνωστό, η παχυσαρκία είναι η δεύτερη επιβλαβής ασθένεια στην ανθρώπινη υγεία μόνο στο AIDS, τη υψηλή πίεση αίματος, το διαβήτη και τον καρκίνο. Τα τελευταία χρόνια, η επιθυμία των γυναικών για μια όμορφη μορφή σωμάτων έχει κάνει τον τομέα της απώλειας βάρους και της διαμόρφωσης σωμάτων εξαιρετικά δημοφιλών.

Ο γενικός τρόπος να χαθεί το βάρος μπορεί μόνο να συρρικνωθεί τα παχιά κύτταρα όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα κύτταρα οι ίδιοι υπάρχουν ακόμα, αλλά ο αριθμός κυττάρων δεν μπορεί να μειωθεί. Επομένως, η πιθανότητα επιτυχίας στην απώλεια βάρους είναι μικρή, και είναι εύκολο να αναπηδήσει. Ο σχηματισμός των παχιών κυττάρων και της παχυσαρκίας είναι στενά συνδεδεμένος στα πρότυπα βάρους των ενηλίκων. Υπάρχουν περίπου 250-300 παχιά κύτταρα στα ανθρώπινα παχιά κύτταρα, τα οποία διανέμονται ευρέως στους υποδόριους και σπλαγχνικούς ιστούς. Ο αριθμός παχιών κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα καθορίζεται μετά από την εφηβεία, και τα παχιά κύτταρα που προκαλούν την παχυσαρκία δεν θα αυξηθούν ή δεν θα μειωθούν μόλις διαμορφωθούν. Η παχυσαρκία ανθρώπινου σώματος προκαλείται με τον υπερβολική αριθμό ή τη διόγκωση των παχιών κυττάρων.

 

Εισαγωγή του cryolipolysis

Το Cryolipolysis υιοθετεί μια μη καταπατητική μέθοδο επεξεργασίας, που διαβιβάζει ακριβώς τη «παγώνοντας επίδραση» στη θέση συσσώρευσης λίπους σωμάτων, και αποβάλλει συγκεκριμένα τα επίμονα παχιά κύτταρα. Σύμφωνα με την ερευνητική εγγραφή του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη και το τμήμα δερματολογίας, Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, τα παχιά κύτταρα είναι πιό ευαίσθητα στο πάγωμα από άλλους περιβάλλοντες ιστούς. Τα παχιά κύτταρα θα σταθεροποιήσουν και θα αποσυνθέσουν σε 4°C, ενώ τα παχιά κύτταρα είναι κοντινά. Τα άλλα κύτταρα στο σώμα θα πεθάνουν σε μηδέν, τόσο τα παχιά κύτταρα μπορούν να αποβληθούν ακίνδυνα χωρίς καταστροφή του δέρματος και των ιστών που περιβάλλουν τα παχιά κύτταρα.

Δεδομένου ότι το cryolipolysis ήταν αναπτυγμένη appling ψύξη στον ιστό, εγκρίθηκε ως περισσότερος αποτελεσματικός τρόπος στην παχιά μείωση. Αυτή η επαναστατική νέα ιδέα της διάλυσης του λίπους, το οποίο εγκρίνεται ως σημαντική πρόοδος τεχνολογίας στην παχιά μείωση δεδομένου ότι τίθεται στη χρήση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι Cryolipolysis;  1

Ποιο είναι το πλεονέκτημα του cryolipolysis;
1, ισχυρότερος από Liposuction.
Το Liposuction είναι επίπονη χειρουργική επεξεργασία που περιλαμβάνει έναν μακροχρόνιο και ανήσυχο χρόνο αποκατάστασης.
Το παχύ πάγωμα μειώνει το λίπος χωρίς οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση και δεν παρουσιάζει με οποιοδήποτε χρόνο διακοπής.

2, μη καταπατητική και καμία παρενέργεια.
Δεν περιλαμβάνει τη χειρουργική επέμβαση, τις εγχύσεις ή τα παυσίπονα.

3, κανένας χρόνος διακοπής και ανώδυνος.
Δεν υπάρχει κανένας χρόνος διακοπής και μπορεί να γίνει μέσα σε μια ώρα.
Η επεξεργασία είναι ανώδυνη και δεν έχει επιπτώσεις στις δραστηριότητές σας πριν από ή μετά από την επεξεργασία.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι Cryolipolysis;  2

cryolipolysis

 

Είναι το αποτέλεσμα καλό;

Με την ακριβή ψύξη, η διαδικασία cryolipolysis μπορεί να μειώσει το ανεπιθύμητο κοιλιακό λίπος, τις λαβές αγάπης (πλευρά), και το πίσω λίπος. Το παχύ στρώμα θα μειωθεί από 20 έως 40 τοις εκατό, οι πρόσθετες διαδικασίες cryolipolysis μπορούν να εκτελεσθούν μετά από έναν μήνα, με συνέπεια τη μείωση άλλα 20 τοις εκατό. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα δεδομένου ότι το σώμα δεν μπορεί να δημιουργήσει τα νέα παχιά κύτταρα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι Cryolipolysis;  3

cryolipolysis