Αφαίρεση τρίχας λέιζερ – τα πλεονεκτήματα - και - μειονεκτήματα αυτής της επεξεργασίας

October 29, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αφαίρεση τρίχας λέιζερ – τα πλεονεκτήματα - και - μειονεκτήματα αυτής της επεξεργασίας

Αφαίρεση τρίχας λέιζερ

Η αφαίρεση τρίχας λέιζερ είναι μια αυξανόμενη τάση και στα καθεστώτα ομορφιάς ανδρών και των γυναικών. Από το 1996, έχουν υπάρξει πολλές πρόοδοι στην αφαίρεση τρίχας λέιζερ που χρησιμοποιούν τη μελανίνη ως βασικό chromophore. Όλες οι καλύτερες συσκευές στην αγορά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους ασθενείς με το ελαφρύ δέρμα (Phototypes IIV) και να επιτύχουν τη μείωση τρίχας μέχρι 75%. Οι μηχανές αφαίρεσης τρίχας λέιζερ μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να αφαιρέσουν τη σκοτεινή και χονδροειδή τρίχα, και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές για αυτούς τους τύπους τριχών. Αυτό το κάνει έναν άριστο τρόπο να ξεφορτωθεί η ανεπιθύμητη τρίχα σε πολλά μέρη του σώματός σας.

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές μέθοδοι για την αφαίρεση τρίχας λέιζερ. Περιλαμβάνουν τη βακτηριακή θεραπεία, τη θεραπεία υπέρυθρου φωτός, τη θεραπεία διόδων, και την άχρωμη θεραπεία. Με τον μεγαλύτερο μέρος του νεώτερου εξοπλισμού, είναι σημαντικό εξετάζει αρχικά τον τόνο δερμάτων της περιοχής ότι θέλετε τις επεξεργασίες που γίνονται επάνω. Οι σκοτεινότεροι τόνοι δερμάτων θα είναι σε θέση να πάρουν τις περισσότερες επεξεργασίες γίνοντες χωρίς πάρα πολλή δυσκολία, ενώ οι ελαφρύτεροι τόνοι δερμάτων θα αγωνιστούν να πάρουν πολλές περιοχές. Αυτό οφείλεται στη διαφορά στην απορρόφηση της χρωστικής ουσίας καθώς επίσης και τη δύναμη του φωτός χρησιμοποιούμενου. Αυτοί οι τέσσερις τόνοι δερμάτων περιέρχονται σε τέσσερα επίπεδα μελανίνης.

Αφαίρεση τρίχας λέιζερ διόδων

Ενώ αυτό είναι όχι πάντα η περίπτωση, είναι γενικά καλύτερο να πάει με ένα εμπορικό σήμα του εξοπλισμού αφαίρεσης τρίχας λέιζερ που ήταν γύρω για για λίγο παρά ένα νεώτερο πρότυπο που να μην είναι ως υψηλή ποιότητα. Συνήθως θα διαπιστώσετε ότι περισσότερο πληρώνετε για το, τα τμήματα καλύτερης ποιότητας που έχει. Τα υψηλής ποιότητας συστατικά σημαίνουν ότι γίνονται από μια στερεά κατασκευή των υλικών που μπορεί να αντισταθεί πολλές χρήση και κατάχρηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ακριβοί, αλλά σημαίνει ότι εάν θέλετε να σιγουρευτείτε τη συσκευή διαρκεί, πρέπει να ψωνίσετε με προσοχή.

Μερικά από τα σημαντικά μέρη των μηχανών θεραπείας λέιζερ τρίχας είναι η ίδια η μηχανή, τα λέιζερ, ο ασθενής, και η λύση. Η ίδια η μηχανή μπορεί να ποικίλει πολύ ανάλογα με αυτό που χρειάζεστε. Μερικές μηχανές είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένες και μόνο εργασία με μια μικρή περιοχή που μεταχειρίζεται, ενώ άλλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μεταχειριστούν τις μεγάλες περιοχές εύκολα. Τα λέιζερ χρησιμοποιούμενα, όπως αναφέρονται ανωτέρω, ποικίλλουν ευρέως. Μερικά από αυτά τα λέιζερ μπορούν να μεταχειριστούν ακόμη και τις ουσία-πλουσιότερες περιοχές του δέρματος, ενώ άλλα είναι μόνο αποτελεσματικά στην αφαίρεση των πολύ χλωμών ή σκοτεινών μπαλωμάτων του δέρματος.

Μια από τις σημαντικότερες παρενέργειες αυτών των επεξεργασιών είναι αποχρωματισμός δερμάτων. Τα περισσότερα από αυτά τα λέιζερ χρησιμοποιούν ένα φως που είναι πολύ ισχυρό, έτσι έχουν τη δυνατότητα να σκουρύνουν μόνιμα το δέρμα σας. Για το λόγο αυτό, είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρξει η επεξεργασία σας που γίνεται από έναν δερματολόγο ή έναν καλλυντικό χειρούργο που ειδικεύεται σε αυτές τις διαδικασίες. Θα είναι σε θέση να σας πουν εάν η επεξεργασία θα σκουρύνει ή όχι το δέρμα σας ή εάν θα οδηγήσει μόνο στα μικρά, ακόμη και αόρατα σημάδια. Αυτοί είναι συχνά αμετάκλητοι, αλλά μπορούν να αντιμετωπιστούν με τις κρέμες που μπορούν να σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε και να προστατεύσετε το δέρμα σας από τη μελλοντική ζημία.

Η σκοτεινή τρίχα και οι σκοτεινές τρίχες μπορούν να προκαλέσουν τον αποχρωματισμό δερμάτων μόνοι τους αλλά η χρησιμοποίηση της επεξεργασίας λέιζερ μπορεί πραγματικά να βοηθήσει να τους φωτίσει. Αυτό μπορεί να έχει ένα καθορισμένο καλλυντικό πλεονέκτημα στον εργασιακό χώρο, όπου οι ελαφριοί τόνοι δερμάτων παρατηρούνται συχνά ευκολότερα και βλέπουν από άλλους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επεξεργασίες για την αφαίρεση των σκοτεινών τριχών που σας αναγκάζουν για να χάσουν την τρίχα σας. Με την αφαίρεση τρίχας λέιζερ, δεν αφαιρείτε η ίδια την τρίχα, αλλά δίνετε στο δέρμα σας την πιθανότητα να αυξηθείτε πίσω στο φυσικό χρώμα της.