Ιστορία της λεύκανσης στη δύση

October 29, 2021
τελευταία εταιρεία περί Ιστορία της λεύκανσης στη δύση

Λευκαίνοντας την ιδεοληψία, όχι μόνο εμείς, αλλά και οι ομορφιές του τελευταίου αιώνα, πιό βασανιστικός και τρελλός. Στους Μεσαίωνες, οι δυτικοί αριστοκράτες αγάπησαν το δίκαιο δέρμα.

Η αρχαία ισπανική βασιλική οικογένεια εθεώρησε ότι το μπλε αίμα έρεε στους οργανισμούς τους, και παρουσίασαν συχνά στους ανθρώπους μπλε φλέβες σαφώς ορατές στα λευκά σαν το χιόνι αντιβράχιά τους. Κλήθηκαν γαλαζοαίματα nobles. Προκειμένου να παρουσιαστεί η αγνότητα του αίματός τους, φορούν τα περίπλοκα ενδύματα για να αποφύγουν τον ήλιο και να ακολουθήσουν το διαφανές και άσπρο δέρμα, έτσι ώστε τα μπλε αιμοφόρα αγγεία είναι προφανέστερα.

Υπάρχει επίσης ένας αντιπροσωπευτικός αριθμός στον ευρωπαϊκό πολιτισμό λεύκανσης βασίλισσα Elizabeth I της Αγγλίας. Κάθε φορά που παρευρέθηκε στους δημόσιους χώρους, εφάρμοσε ένα στρώμα της άσπρης σκόνης που έγινε από ένα μίγμα μολύβδου και ξιδιού στο πρόσωπό της για να γίνει το βλέμμα «λευκό ως Λευκή Βίβλο.»

Η πλούσια και ισχυρή αγέλη η δημοτικότητα, και η καθεμία ακολούθησαν το κοστούμι. Εκτός από τη σκόνη μολύβδου, οι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει επίσης τη λεύκανση των κωδίκων από τον υδράργυρο και το αρσενικό. Η αρχή της διάθλασης υδραργύρου κάνει το δέρμα να φανεί ομαλό και λεπτό, παρουσιάζοντας ασημένια λαμπρότητα. Στην ευρωπαϊκή αγορά στο 19ο αιώνα, το σαπούνι αρσενικού και οι προφορικές ταμπλέτες αρσενικού πωλήθηκαν.

Αυτές οι μέθοδοι δεν μπορούν να ικανοποιήσουν την ιδεοληψία τους με τη λεύκανση. Στη βικτοριανή Αγγλία, η χλωμάδα και η διαφάνεια ήταν η ιδανικότερη ομορφιά. Η ασθενικά άσπρη εμφάνιση των ασθενών φυματίωσης έχει γίνει ένα αναζητημένο λευκαίνοντας πρότυπο. Ακόμη και πρίν παρευρίσκονται στο συμπόσιο, οι ευγενείς γυναίκες ζήτησαν από το γιατρό για να βάλουν έναν άθεο πίσω από κάθε αυτί για να απορροφήσουν μακριά μέρος του αίματος από το πρόσωπο. Ο σκοπός ήταν να γίνει το λευκό προσώπου χωρίς αίμα

Η παρανοϊκή αναζήτηση δικαιοσύνης τους είναι όχι μόνο αισθητική, αλλά μια τυφλή λατρεία των αξιότιμων συμβόλων θέσης και δύναμη, εις βάρος της υγείας, ακριβώς για να έχει μια πλαστή πανέμορφη εμφάνιση.

Πώς να λευκάνει επιστημονικά;

Το λευκό είναι πολύ σημαντικό. Η διαφάνεια, η τρυφερότητα, και η ενυδάτωση είναι επίσης ένα από τα χρώματα βάσεων του πλούσιου λευκού, προκειμένου να ακτινοβοληθεί ένα είδος εσωτερικής ζωτικότητας. Η ζωτικότητα, το πνεύμα νερού, η υγεία και η δικαιοσύνη δεν είναι ποτέ ασυμβίβαστες με τα πόδια ψαριών και της αρκούδας. Δίνει επίσης προσοχή στις ιδέες και τις μεθόδους. Πρέπει να είναι πολυδιαυλικό, η επιφάνεια πρέπει να διατηρηθεί, και η επένδυση πρέπει να διατηρηθεί προσεκτικά. Η πολυδιαυλική λεύκανση, φυσικά, πρέπει να επιτύχει τις πολυδιάστατες απεργίες ακρίβειας από την επιδερμίδα, dermis, και τα βαθιά υποδόρια στρώματα, κατόπιν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παλεψει τη μελανίνη.

Όλοι ξέρουμε ότι ο βαθύς τόνος δερμάτων προκαλείται κυρίως από τη μελανίνη dermis, και η καφετιά μελανίνη που παράγεται από το θα διανείμει τη μελανίνη από την επιδερμίδα στη βαθιά βάση.

Η μελανίνη της επιδερμίδας στηρίζεται κυρίως IPL ΕΠΙΛΈΓΕΙ. Ο ρόλος IPL ΕΠΙΛΈΓΕΙ στοχεύει εξαιρετικά, μελανίνη ακριβώς συντριβής, και υποκινώντας συγχρόνως την αναγέννηση του κολλαγόνου και των ελαστικών ινών, καθαρίζοντας τις blemish του δέρματος χρωστικές ουσίες, και επίτευξη ενός λεπτού δέρματος.

τελευταία εταιρεία περί Ιστορία της λεύκανσης στη δύση  1

Η λεύκανση mesoderm στηρίζεται κυρίως στο νερό-ελαφρύ βελονισμό λεύκανσης. Χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό βασικού νερού και φωτός + VC, το οποίο μπορεί να ενισχύσει τη δυνατότητα του δέρματος να επικριθούν οι υπεριώδεις ακτίνες, να εμποδιστεί η παραγωγή της μελανίνης, και να ενισχυθεί η μελανίνη συν:τρίβω από IPL ΝΑ ΕΠΙΛΈΞΕΙ για να μεταβολιστεί το συντομότερο δυνατό.

Με το πρώτο στάδιο IPL ΕΠΙΛΈΞΤΕ και λευκαίνοντας την νερό-ακτινοβολία και τον εγχυτήρα, η λεύκανση και η σύσταση συνέχειας θα αυξήσουν το βασιλιά Filorga που στηρίζεται στο τέλειο συμπλήρωμα. Το Filorga υποκινεί την αναγέννηση των σωματικών κυττάρων και επιταχύνει το μεταβολισμό της νέας πόλης. Αφότου αυξάνει το πάχος και την πυκνότητα dermis, η ρύθμιση κυττάρων θα είναι σταθερότερη και ελαστικότερη, το δέρμα θα είναι ομαλότερο, και το γενικό δέρμα θα αισθανθεί πλήρες.

Υπερηχητικό διάγραμμα επιθεώρησης υψηλής συχνότητας

Μετά από την επεξεργασία superphoton μετά από την επεξεργασία εγχύσεων Filorga

Πάχος dermis +20% (p=0.000023) του πάχους dermis +24% (p=0.000011)

Οι πολλαπλάσιες ενισχύσεις από την επιδερμίδα mesoderm μπορούν αληθινά να επιτύχουν την πολυδιαυλική λεύκανση που βελτιώνει τη σύσταση και την ερμηνεία του δέρματος. Η πραγματική πλούσια λευκότητα είναι η παχουλή και παχουλή σύσταση δερμάτων, η ελαστική λαμπρότητα, ή η διαφανής από το εσωτερικό στο εξωτερικό.